Тук има 447 870 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град Варна, Бриз •  395 000 EUR • ID 30422173 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен град Варна, БризID: 30422173

Виж на картата
395 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 150 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / В затворен комплекс / Тухла, 30422173
Допълнителна информация:
EVOLUT Недвижими имоти: www.evolut.bg

Референтен номер: 22253 - Отговорен брокер: Йосиф Лазаров

Предлагам за продажба чисто нов апартамент без аналог на пазара в момента! Изтънчен лукс, съчетан с необходимия домашен уют и стил! Най- висок клас материали, мебели и техника! Смарт система 'Alexa' за управление чрез гласови команди! Опция за подземно паркомясто!

На чиста жилищна площ от 126 кв. м са разположени следните помещения: просторна и слънчева дневна с кухненска и трапезарна част, ориентирана на запад, две източни спални едната от които със собствен дрешник, който по проект е предвиден за втора баня и може да се направи при необходимост, баня с тоалетна, перално/килер, две тераси гледащи към красиво озеленен и аранжиран двор. Към имота има и прилежащо избено помещение (мазе), както и подземно паркомясто с удобен достъп и маневрена площ, което се продава отделно на цена 30 000 евро.

Всички довършителни дейности и обзавеждане в този шедьовър са извършени съгласно дизайнерски проект. Използвани са висококачествени материали и прецизна работна ръка. Системата за гласови команди позволява управлението на осветителните тела, озвучението, завесите и други интересни функции и опции, правещи това жилище наистина умен дом (smart home). Всички електроуреди са от най- високата серия на Miele и Mitsubishi, а за кристално чисто озвучение е заложено на система Sonos, инсталирана безжично с говорители навсякъде в апартамента. Входната врата на имота се отваря с пръстов отпечатък или код, а вътрешните интериорни врати са безшумни с магнитно затваряне и защита от удар.

Комплексът в който се намира имота е изграден и въведен в експлоатация през 2021 година. Ситуиран е в Бриз-юг и предлага висок стандарт на живот и комфорт при обитаване. Луксозни общи части, модерна фасада и безшумни асансьори. Добре озеленен и поддържан двор, пейки и алеи за отдих, както и детска площадка. Система за лицево разпознаване при влизане в комплекса. Бърз и лесен достъп до централна градска част, морската градина и плажа. Редовни автобусни линии на минути от сградата.

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да направим оглед, не се колебайте да се свържете с нас: +359 884 939484

EVOLUT Недвижими имоти ще бъде до вас през целия процес на сделката! Извършваме всички необходими технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Агенцията може да ви съдейства и за отпускане на банков кредит при преференциални условия!

EVOLUT Недвижими имоти - Веднъж с нас, винаги заедно!
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:56 на 27 март, 2024 год. Обявата е посетена 19 пъти
Брокер:
Брокер Йосиф  Лазаров Йосиф Лазаров

Личен телефон: 0884 939484

Още оферти от Йосиф Лазаров:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЕВОЛЮТ ОФИС ПРО
ЕВОЛЮТ ОФИС ПРО
град Варна, ул.Братя Шкорпил 26А, ет.2, офис 4

Офис телефони: 052 / 80 10 05
Телефон: 0884939484

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: