Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Заведение, град Варна, Чайка • при запитване • ID 97937908 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Заведение град Варна, ЧайкаID: 97937908

Виж на картата
при запитване
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 317 m2
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / Тухла, 97937908
Допълнителна информация:
Предлагаме Ви кафене и снек бар с панорамна тераса към 'Тенис кортове Чайка', в кв. Чайка, гр. Варна, с изложение югоизток/югозапад.

Помещението е на две нива. Първи партерен етаж със застроена площ от 62, 55 кв. м. Сутерен със застроена площ от 139, 91 кв. м. Панорамна тераса/дворно място с площ от 114, 32 кв. м. Общата площ на имота е 316, 78 кв. м.
При интерес цената подлежи на коментар.
Заведението е разположено в нова, луксозна, тухлена сграда, с окачена стъклена фасада, въведена в експлоатация през 2014 г. Кварталът е гъсто населен, добре озеленен, с отлична инфраструктура и изградени спортни терени и площадки.
Имотът е подходящ за дентално ателие, медицински кабинети, офиси, магазини, аптека, фитнес зала, детска занималня, училище, пицария, гурме ресторант с панорамен изглед към тенис кортове 'Елит', които целогодишно се използват за спортни мероприятия и отлично се подържат от Община Варна.
За панорамната тераса/дворно място е издадено Разрешение по чл. 56 от ЗУТ от 2023г. за покриване, затваряне и монтиране на павилион със срок на действие 10 години. С оглед идеята на бъдещата инвестиция, панорамната тераса би могла да се използва и като място за гариране на шест автомобила, чийто подход е изцяло от улицата.

Височината на всяко едно от помещенията е с размер 3, 60 м на тавана, което предопределя бъдещото използване на имота към категория от съществено значение и потенциално добра инвестиция. Първият етаж на помещението е изцяло обграден с високи и широки прозорци, кореспондиращи с външната фасада на сградата, нейния модерен и съвременен стил.
В нея се намират зъболекарски кабинети, частно училище и корабни и консултантски агенции.

Подходът и централният вход на заведението е директно от улицата, а срещу входа се намира едно от най-елитните езикови училища в града. Имотът от южната страна граничи със спортен комплекс /тенис кортове, амфитеатрални стълби, за да могат гостите и посетителите да се радват на спокойствие на провежданите спортни тренировки, състезания и турнири. А на запад непосредствено до имота има зелена борова градинка. Спортният терен/тенис кортове и борова градинка е отреден/актуван като Публична държавна собственост, което подсигурява и гарантира, че гледката и спокойствието на терена няма да се застрои и превърне в нова строителна площадка.



Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:11 на 15 април, 2024 год. Обявата е посетена 33 пъти
Брокер:
Силвия Гетова

Личен телефон: 0899108415

Още оферти от Силвия Гетова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РЕМАКС ХОУМ
РЕМАКС ХОУМ
град Варна, бул. Васил Левски 10, ет. 3

Офис телефони: 0876688999
Телефон: 0899108415

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: